Home » Упис првака » О упису

О упису

Поштовани родитељи,

Упис у први разред основне школе за школску 2015/2016.године почиње  1. априла 2015.
Радно време за подношење пријава за упис биће благовремено истакнуто и на нашем сајту као и на улазним вратима школе, или се може проверити путем телефона школе: 472 1772 или 472 1776.

Упис у први разред је обавезан за децу која до септембра 2015. године пуне од 6,5 до 7,5 година, односно рођену до 1. марта 2о09. године.

Родитељи чија су деца рођена у периоду од 1. марта 2009. до 1.септембра 2009. године, уколико желе превремени полазак детета у школу, пријављују га за проверу психофизичких способности за упис у први разред. Проверу зрелости за полазак у школу врши психолог школе.

Проверу спремности за полазак у први разред (тестирање), врше педагог или психолог наше школе.  Након пријаве детета за упис и подношења потребних докумената, родитељ бира понуђене термин за ”тестирање” који му одговара. Пријава детета за уписсе обавља код секретара школе.

Школа је дужна да упише дете које има пребивалиште на подручју наше школе.

Од школске 2004/2005. имате могућност да бирате школу за своје дете.
Ако станујете на територији која не припада ОШ “Иво Лола Рибар” можете уписати своје дете у нашу школу тако што ћете поднети школи захтев/молбу  за упис, у периоду до 1. фебруара 2015. године.
За дете са подручја које припада школи не треба подносити молбу за упис у школу, довољно је после 1. априла доставити потребна документа.

Радујемо се да и Ваше дете постане ђак наше школе!

 
 

0 Коментари

You can be the first one to leave a comment.

 
 

Оставите ваш коментар